Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

22.04.2014

Профспілка зазнала важкої втрати

На 56-му році  передчасно пішов із життя голова Луганської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я – Маршал Володимир Григорович.

Маршал Володимир Григорович народився 9 вересня 1958р., в м. Докучаєвськ Донецької області.

   Після закінчення медичного інституту пройшов шлях становлення від лікаря-реаніматолога дитячого до начальника управління охорони здоров'я Луганської міської ради.

Завдяки високій кваліфікації та професіоналізму Володимира Григоровича було відкрито: в 1998 році  - міський кардіоцентр; 2001 році -  консультативно-діагностичну поліклініку в Луганській міській багатопрофільній лікарні № 7, потужністю до 250 відвідувань за зміну; в 2002 році - кабінет для діагностики хронічних бронхолегеневих захворювань; в 2003 році  - відділення травми кисті при Луганській міській багатопрофільній лікарні № 2 на 20 ліжко-місць; в  в 2004 році - відділення гнійно-хірургічної інфекції в Луганській міській багатопрофільній лікарні №15 на 60 ліжко-місць; в 2006 році - міський кабінет цереброваскулярної патології для хворих хворобою Паркінсона; організовано 780 ліжко-місць денних стаціонарів в лікувально-профілактичних закладах  м. Луганська та 12 дільниць сімейної медицини. Також під керівництвом Маршала В.Г. у 2008 році організовано комунальний заклад «Луганський міський інформаційно-аналітичний центр медичної статистики», що дало змогу вдосконалити обробку інформації та аналіз показників щодо стану здоров'я населення, ресурсів охорони здоров'я, сприяти діяльності закладів охорони здоров'я на ринку медичних послуг на підставі медико-економічного аналізу та посилення служби медичної статистики м. Луганська для найбільш повного задоволення потреб органів управління та інших користувачів у об'єктивній статистичній інформації про охорону здоров'я Луганщини.

  У жовтні 2010 року Маршал В.Г. був обраний головою Луганської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я, де і працював до останнього. Під його керівництвом профспілковими організаціями області проводилася ефективна робота щодо захисту законних прав і інтересів членів профспілки -  працівників охорони здоров'я регіону, забезпечення працівників гідними умовами праці тощо. Володимир Григорович опікувався питаннями культмасової, оздоровчої  та спортивної роботи членів профспілки. Він завжди вмів знаходити оптимальні рішення, любив життя та людей, прагнув допомогти кожному, хто звертався до нього зі своїми бідами. Всім, хто знав Володимира Григоровича, добре відомі його доброта, людяність, сумлінність, цілеспрямованість, активна життєва позиція, простота у спілкуванні, чуйність, виваженість у словах і вчинках.

   За свою трудову діяльність Маршал В.Г. неодноразово нагороджувався багатьма нагородами та відзнаками. Серед останніх - державна нагорода «Заслужений працівник охорони здоров'я України» за вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я та нагрудний знак ФПУ «Профспілкова відзнака».

   Пішла з життя чудова, душевно і духовно багата людина, яка все своє життя любила людей і самовіддано служила їм.

   Світла пам’ять про Володимира Григоровича назавжди залишиться  в наших серцях, в душах тих, хто мав щастя спілкуватися з ним, вчитися в нього добра і житейської мудрості.

Вічна пам’ять.

Сумуємо і висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким.



Приймальня


немає новин.

Календар подій

Попередні April - 2024 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
01020304050607
08091011121314
151617182021
22232425262728
2930 

Фотодокументи