Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

14.09.2017

Оздоровлення дітей медичною профспілкою влітку 2017 року

Оздоровлення дітей  членів профспілки  є одним з важливих напрямків діяльності Полтавської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України, адже збереження здоров'я дітей, відновлення їх життєвих сил шляхом організації повноцінного оздоровлення та відпочинку є важливе питання для профспілки.

Щоб спланувати відпочинок дітей організаційні заходи по оздоровленню профспілка розпочинає ще в березні місяці. Всім міським, районним та первинним організаціям  розсилаються листи з умовами та вартістю відпочинку і проханням ознайомити з ними своїх членів профспілки та планово подавати заявки на придбання путівок.

Профспілка  щороку організовує відпочинок та оздоровлення у таборах для дітлахів. Цьогоріч їхня кількість сягнула 663  осіб на суму 3196,3 тис. грн..

28 грудня 2015 року Верховна Рада України прийняла Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо загальнообов’язкового соціального страхування та легалізації фонду оплати праці», яким не передбачено часткове фінансування  оздоровлення дітей застрахованих осіб в дитячих оздоровчих закладах за рахунок коштів Фонду соціального страхування. Аби здешевити вартість путівок  для оздоровлення  дітей Полтавська обласна організація профспілки медпрацівників виділила кожному  бажаючому члену профспілки  кошти в розмірі 10% від загальної суми вартості путівки .У результаті оплата вар­тості путівки формувалася з різних джерел фінансування – держбюджету 1753,9 тис. грн., з бюджетів профспілок – 591,2тис., батьківська доплата – 751,2 тис. грн.

В цьому році обком профспілки заздалегідь придбав 70 путівок у оздоровчі табори «Молода гвардія» та «Горизонт» для дітей членів профспілки Полтавських  медиків. Особливістю цих  закладів є те, що вони дуже сучасні, облаштовані  цілим комплексом  спортивних та розважальних  майданчиків. На кожній зміні була цікава і насичена різноманітними спортивними та культурно-мистецькими заходами програма активного відпочинку та дозвілля, щоб дітям було цікаво та весело.

До  ОТ «Горизонт» забезпечено проїзд комфортабельним автобусом  дітей та їх батьків  до табору в день заїзду  та  виїзду за рахунок профспілки.

Жоден член профспілки, який хотів оздоровити дитину влітку та звернувся до профспілки не залишився без профспілкової фінансової допомоги на оздоровлення дітлахів.

Активна діяльність профспілки сприяла проведенню оздоровлення на високому організаційному та якісному рівні.

  



Приймальня


немає новин.

Календар подій

Попередні April - 2024 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
01020304050607
08091011121314
15161718192021
222324262728
2930 

Фотодокументи