Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

07.03.2022

ПФСНП рішуче засуджує військовий напад на Україну за наказом президента Путіна

ПРОФСПІЛКА ФАХІВЦІВ У ГАЛУЗІ СОЦІАЛЬНИХ НАУК ТА ПРАЦІ (ПФСНП)

 

Стокгольм, 1 березня 2022 року

 

ПФСНП рішуче засуджує військовий напад на Україну за наказом президента Путіна

 

ПФСНП приєднується до свого профцентру, ІГО, ЄФПГО, МКП та ЄКП і засуджує військове вторгнення Росії в Україну.

Це жахливе, обурливе посягання на територіальну цілісність вашої країни як суверенної, незалежної та демократичної держави. Ми покладаємо на керівництво Росії повну відповідальність за руйнування та страждання, яких зазнає український народ. У міру прискорення російського військового вторгнення серйозні гуманітарні та економічні збитки множаться з кожним днем. Усі російські війська мають негайно покинути Україну.

Переговори у дусі доброї волі – єдиний спосіб досягти міцної безпеки, миру, демократії, поваги до прав людини та профспілок і процвітання населення України, Росії та Європи.

Будь-яке рішення щодо цієї війни має сприяти збереженню територіальної цілісності України, її політичної незалежності та демократичних прав.

ПФСНП виступає на боці України та її права на самовизначення і суверенітет. Ми стоїмо пліч-о-пліч з профспілковим рухом і всіма трудящими України. Ми стоїмо пліч-о-пліч з працівниками громадського обслуговування, які продовжують виконувати свою важливу роботу у ці важкі часи, коли їхня діяльність в охороні здоров’я, у державному управлінні, водопостачанні, енергетиці, пожежній охороні, рятувальних службах та на передовій має вирішальне значення.
ПФСНП підтримує український народ, роблячи пожертвування в організації гуманітарної допомоги, Міжнародний центр Улофа Пальме та Фонд солідарності, створений МКП та ЄКП.

80 тисяч членів ПФСНП підтримують вас у вашій боротьбі за суверенітет, демократію та мир.

 

Марія Остберг Сванелінд,

голова ПФСНП

 

Хайке Еркерс,

міжнародний секретар  



Приймальня


немає новин.

Календар подій

Попередні March - 2024 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627283031

Фотодокументи