Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

24.12.2014

АКЦІЯ ПРОТЕСТУ

23 грудня 2015 року під егідою Федерації профспілок України під стінами Верховної Ради України відбулася Всеукраїнська акція протесту проти  антисоціальної програми Уряду, спрямованої на урізання соціальних стандартів та соціальних виплат. В акції протесту взяли участь представники галузевої Профспілки  із більшості регіонів України.

Виступаючі зазначили, що в сучасних умовах лише соціальний діалог із залученням соціальних партнерів – організацій профспілок та роботодавців, профспілкового активу і медичної громадськості до обговорення та ухвалення доленосних і непопулярних рішень є запорукою ефективності проведення  реформ, можливістю своєчасного вжиття заходів щодо дієвого  правового та соціального захисту працюючих та попередженням протестних настроїв.

Учасники акції прийняли Резолюцію та «Вимоги профспілок до Кабінету міністрів України та Верховної Ради України», які  були передані представникам Уряду.

 

 

 

 



Шановна медична громада! Шановні колеги! Дорогі друзі!

Прийміть найщиріші вітання зі світлими зимовими

святами – Новим Роком та Різдвом Христовим !

 

Від усієї душі бажаємо Вам, Вашим рідним, колегам міцного здоров'я, щастя, гарного настрою, душевного спокою здійснення найзаповітніших бажань, мрій і сподівань!

 

Нехай Новий 2021 рік увійде у Ваші домівки добрим та радісним, принесе добробут, успіх і процвітання, а у Ваші сім’ї – любов та злагоду!

 

 

З повагою,

Голова Закарпатської обласної організації

профспілки працівників охорони здоров’я України

 

В. М. Турок

 

немає новин.


Фотодокументи