Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

26.05.2015

Пільговий проїзд буде збережено

Ветерани праці, діти війни, учасники війни, жертви нацистських переслідувань, члени сімей загиблих чи померлих ветеранів війни, інваліди І—ІІІ груп, особи, постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи І та ІІ категорій, зможуть і надалі користуватися правом на безкоштовний проїзд. Про це повідомив Міністр соціальної політики України Павло Розенко.

Уряд не скасовуватиме постанов № 354 від 17.05.1993  та № 555 від 16.08.1994  щодо безкоштовного проїзду у громадському транспорті цих категорій громадян. З 1 червня вони зможуть і надалі користуватися безоплатним проїздом у міському і приміському транспорті, повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

Рішення щодо реалізації права на пільговий проїзд окремих категорій громадян, а також встановлення додаткових соціальних гарантій належить до компетенції місцевих органів влади та органів місцевого самоврядування. При цьому Законом України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» передбачено кошти на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян у вигляді субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на рівні минулого року в сумі 1,9 млрд. грн, з яких на компенсаційні виплати за пільговий проїзд – 1,6 млрд. грн.».

 

 

Відділ соціально-економічного захисту

 

 



Шановна медична громада! Шановні колеги! Дорогі друзі!

Прийміть найщиріші вітання зі світлими зимовими

святами – Новим Роком та Різдвом Христовим !

 

Від усієї душі бажаємо Вам, Вашим рідним, колегам міцного здоров'я, щастя, гарного настрою, душевного спокою здійснення найзаповітніших бажань, мрій і сподівань!

 

Нехай Новий 2021 рік увійде у Ваші домівки добрим та радісним, принесе добробут, успіх і процвітання, а у Ваші сім’ї – любов та злагоду!

 

 

З повагою,

Голова Закарпатської обласної організації

профспілки працівників охорони здоров’я України

 

В. М. Турок

 

немає новин.


Фотодокументи