Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

08.12.2016

Зустріч у Парламенті напередодні Всеукраїнської акції профспілок

7 грудня у Верховній Раді України відбулася зустріч Голови Верховної Ради України Андрія Парубія з представниками профспілок на чолі з Головою ФПУ Григорієм Осовим за участі Віце-прем'єр-міністра України Степана Кубіва  і Міністра соціальної політики України Андрія Реви.

Напередодні Всеукраїнської акції профспілок сторони обговорили вимоги, висунуті ФПУ до Верховної Ради і Кабінету Міністрів України, щодо посилення захисту працівників через прийняття соціально спрямованих законопроектів, ліквідації заборгованості із заробітної плати, зокрема в шахтарських колективах, підвищення мінімальної зарплати, заробітної плати вчителів, лікарів та інших представників бюджетної сфери. Від Профспілки працівників охорони здоров’я України участь у обговоренні вимог взяла Голова Профспілки Вікторія Коваль.

Спікер парламенту виявив зацікавленість у законодавчому вирішенні порушених питань, а також поінформував про підготовку проекту Державного бюджету України на 2017 рік до другого читання. 

 

http://fpsu.org.ua/napryamki-diyalnosti/informatsijna-robota/11423-robocha-zustrich-u-parlamenti-naperedodni-vseukrajinskoji-aktsiji-profspilok

 



Шановна медична громада! Шановні колеги! Дорогі друзі!

Прийміть найщиріші вітання зі світлими зимовими

святами – Новим Роком та Різдвом Христовим !

 

Від усієї душі бажаємо Вам, Вашим рідним, колегам міцного здоров'я, щастя, гарного настрою, душевного спокою здійснення найзаповітніших бажань, мрій і сподівань!

 

Нехай Новий 2021 рік увійде у Ваші домівки добрим та радісним, принесе добробут, успіх і процвітання, а у Ваші сім’ї – любов та злагоду!

 

 

З повагою,

Голова Закарпатської обласної організації

профспілки працівників охорони здоров’я України

 

В. М. Турок

 

немає новин.


Фотодокументи